Volg Fanclub VVV op Twitter Volg Fanclub VVV op Facebook

Informatie

Deze Fanclub is bedoeld voor iedere supporter van VVV, jong en oud, groot en klein, man of vrouw. Voor de supporter op de sfeertribune, de lange zijde en de eretribune. Sommigen volgen VVV alleen maar via de krant of internet, als Venlo ver van huis is. Dat maakt geen verschil. Wat ons bindt, is dat we allemaal supporter zijn van VVV. In goede tijden, maar ook in slechte tijden.

In het verleden heeft VVV diverse supportersverenigingen gekend, die eveneens succesvolle en minder succesvolle tijden beleefd hebben. In 1997 is Fanclub D'n Twellefde Man opgericht. Er is voor de naam "Fanclub" gekozen om de breuk met de vorige supportersvereniging duidelijk te maken, die anderhalf jaar eerder ter ziele was gegaan.

De Fanclub kende een moeizame start. Na de buitengewone Algemene Ledenvergadering van 8 mei 2000 is hierin verandering gekomen. Een groep enthousiaste supporters heeft de handen ineengeslagen, en een geheel nieuw bestuur gevormd.

Inmiddels is Fanclub D'n Twellefde Man niet meer weg te denken bij VVV. Ook dit seizoen zal de Fanclub weer een aantal activiteiten ondernemen, zoals de organisatie van de jaarlijkse Feestavond die gratis toegankelijk is voor alle leden. Ook zullen er andere acitivteiten plaatsvinden in ons supportershome, worden er busreizen georganiseerd en verschijnt ons magazine The Good Old. Om ons te kunnen blijven inzetten voor de belangen van alle VVV-supporters hebben wij uw steun hard nodig!

Wordt daarom lid van Fanclub D'n Twellefde Man!

Allereerst ondersteun je op deze wijze de enige en echte Fanclub van VVV. Daarnaast biedt een lidmaatschap je onder andere de volgende (financiële) voordelen:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in de Fanshop, met uitzondering van de 'Masita kleding';
  • een jaarlijkse feestavond;
  • ons magazine The Good Old (deze krijg je gratis thuisgestuurd);
  • altijd tegen kostprijs met de bus mee naar uitwedstrijden;
  • toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten.

Als je informatie wilt hoe je je kunt aanmelden als lid, kijk je hier.

Fanclub nieuws

Er zijn momenteel (nog) geen nieuwsberichten beschikbaar.

Busreizen nieuws

Er zijn momenteel (nog) geen nieuwsberichten beschikbaar.

VVV-Venlo in het nieuws

VVV-Venlo in de regio
19-7-2018

Als regioclub zijn wij ons ervan bewust dat onze status ook maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Als VVV-Venlo zijnde, zijn we o » Lees verder...

Kiesewetter traint op proef mee
18-7-2018

De Duitse Amerikaan Jerome Kiesewetter traint deze week op proef mee met VVV-Venlo. De 25-jarige rechter aanvaller debuteerde twee jaar geleden onder » Lees verder...