Volg Fanclub VVV op Twitter Volg Fanclub VVV op Facebook

Informatie

Deze Fanclub is bedoeld voor iedere supporter van VVV, jong en oud, groot en klein, man of vrouw. Voor de supporter op de sfeertribune, de lange zijde en de eretribune. Sommigen volgen VVV alleen maar via de krant of internet, als Venlo ver van huis is. Dat maakt geen verschil. Wat ons bindt, is dat we allemaal supporter zijn van VVV. In goede tijden, maar ook in slechte tijden.

In het verleden heeft VVV diverse supportersverenigingen gekend, die eveneens succesvolle en minder succesvolle tijden beleefd hebben. In 1997 is Fanclub D'n Twellefde Man opgericht. Er is voor de naam "Fanclub" gekozen om de breuk met de vorige supportersvereniging duidelijk te maken, die anderhalf jaar eerder ter ziele was gegaan.

De Fanclub kende een moeizame start. Na de buitengewone Algemene Ledenvergadering van 8 mei 2000 is hierin verandering gekomen. Een groep enthousiaste supporters heeft de handen ineengeslagen, en een geheel nieuw bestuur gevormd.

Inmiddels is Fanclub D'n Twellefde Man niet meer weg te denken bij VVV. Ook dit seizoen zal de Fanclub weer een aantal activiteiten ondernemen, zoals de organisatie van de jaarlijkse Feestavond die gratis toegankelijk is voor alle leden. Ook zullen er andere acitivteiten plaatsvinden in ons supportershome, worden er busreizen georganiseerd en verschijnt ons magazine The Good Old. Om ons te kunnen blijven inzetten voor de belangen van alle VVV-supporters hebben wij uw steun hard nodig!

Wordt daarom lid van Fanclub D'n Twellefde Man!

Allereerst ondersteun je op deze wijze de enige en echte Fanclub van VVV. Daarnaast biedt een lidmaatschap je onder andere de volgende (financiële) voordelen:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in de Fanshop, met uitzondering van de 'Masita kleding';
  • een jaarlijkse feestavond;
  • altijd tegen kostprijs met de bus mee naar uitwedstrijden;
  • toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten.

Als je informatie wilt hoe je je kunt aanmelden als lid, kijk je hier.

Fanclub nieuws

Er zijn momenteel (nog) geen nieuwsberichten beschikbaar.

Busreizen nieuws

Er zijn momenteel (nog) geen nieuwsberichten beschikbaar.

VVV-Venlo in het nieuws

Stug VVV onderuit in Friesland
26-9-2020

Zaterdag 26 september 2020, de tweede ‘verre’ uitwedstrijd en tevens de derde competitiewedstrijd van het seizoen stond op de planning voo » Lees verder...

VVV-Venlo ondersteunt ‘One Love’
26-9-2020

Afgelopen februari is vanuit het gehele voetbal in samenwerking met de overheid het aanvalsplan tegen racisme gepresenteerd. Dit aanvalsplan omvat de » Lees verder...