CREWFOOD nieuwe sponsor Fanclub d'n Twellefde Man!
24-8-2018

Met trots maken wij bekend dat het welkbekende Venlose bedrijf Crewfood ons gaat sponsoren. Crewfood verzorgt de catering bij grote evenementen en heeft faam verworven door het bieden van uitstekende faciliteiten.

Wij heten Bram Dost en Crewfood van harte welkom, en zijn blij dat hij de Fanclub een warm hart toedraagt.

OVER CREWFOOD
“Door onze jarenlange ervaring, is Crewfood dé partij voor catering op maat. Van Hollandse pot tot culinaire gerechten. Wij faciliteren catering voor een aantal grote opdrachtgevers in zowel het evenementen segment, als in de motorsport. Door onze flexibele dienstverlening bieden wij u de volgende voordelen:

• Meer dan 10 jaar ervaring in verschillende facetten van de horeca in binnen- en buitenland;
  • Wij faciliteren catering voor een aantal grote opdrachtgevers in zowel het evenementen segment, als in de sportwereld;
  • Alles wordt op uw locatie bereid met dagverse producten;
  • Van Hollandse pot tot culinaire gerechten;
  • Naar wens faciliteren wij zelf apparatuur, keukengerei & serviesgoed.”