Update: Touré terug naar Bremen
11-7-2018

Idrissa Touré traint vanaf vrijdag tien dagen op proef mee bij VVV. De middenvelder, in het bezit van een Duits paspoort, is afkomstig van Werder Bremen. De technische staf van VVV-Venlo zal na de proefperiode bekijken of Touré een aanwinst zou kunnen zijn voor onze club.

UpdateTouré terug naar Bremen

Idrissa Touré is niet langer bij VVV-Venlo. De technische staf ziet in hem niet de versterking die momenteel gevraagd wordt op zijn positie. De aanvallende middenvelder is daarom teruggekeerd naar zijn club Werder Bremen.

Touré meldde zich vorige week in Venlo en trainde enkele dagen op proef mee. Zaterdag speelde hij in Neeritter een half uur mee in het oefenduel tegen de amateurs van Veritas ( 1-7 ).

Foto: Werder Bremen

» Lees verder op VVV-Venlo.nl