Fanclub D'n Twellefde Man zoekt sponsoren
24-8-2018

Fanclub D’n Twellefde Man is op zoek naar kleine bedrijven en sponsoren die het leuk vinden om ons met een klein bedrag te ondersteunen (hierbij valt te denken aan bedragen tussen € 150,- en € 350,-). De bijdrage wordt volledig besteed aan activiteiten die gerelateerd zijn aan VVV; denk hierbij aan het maken van spandoeken, sfeeracties, vlaggen, shooters en andere gelijksoortige zaken die sfeer-verhogend zijn.

Als sponsor mag u eenmalig gebruik maken van onze twee seats op de N1-tribune. U kijkt de wedstrijd op de eretribune, wordt voorzien van een drankje en een hapje, en bent na afloop welkom in zowel het spelershome als het Lindeboom Voetbalcafé. Tevens worden uw logo (en eventueel een begeleidende tekst) vermeld op onze website.

Ons uiteindelijke doel is het realiseren van een club van zo’n 50 deelnemende bedrijven die ons ondersteunen in onze doelstelling om wedstrijden aantrekkelijker te maken voor iedereen. In een later stadium komt er in het nieuwe supportershome een wand met daarop de namen van alle deelnemende bedrijven.

Ook leden van de supportersvereniging mogen gebruik maken van onze seats op N1. Heb je iets te vieren, of wil je iemand een avond voetbal cadeau doen? Neem dan contact met ons op via info@fanclub-vvv.nl. Wij zullen ook regelmatig leden verrassen door het verloten van twee wedstrijdtickets.

Wil je als bedrijf iets betekenen voor de officiële fanclub van VVV, of wil je als supporters een iets anders? Neem dan contact op met Fanclub D’n Twellefde Man.