Kwartelenmarkt 11 nieuwe sponsor
30-9-2018

Roel Welles van Kwartelenmarkt 11 is onze nieuwe sponsor. Een bijzonder restaurant in de binnenstad van Venlo, waar dineren ook dineren is en een speciale ervaring oplevert.

Kwartelenmarkt 11 heeft wel een wijnkaart, maar geen menukaart. Roel tovert je een gerecht voor met dagverse streekproducten. Hij verwelkomt je aan tafel, houdt rekening met wensen en allergieën en dan kan het genieten voor de gast beginnen. Gastvrijheid en service staan bij Kwartelenmarkt 11 hoog in het vaandel. Ga het vooral zelf ervaren!

Wij heten Roel en zijn team van harte welkom en danken hen voor de steun!

Over Kwartelenmarkt 11

Graag heet ik u van harte welkom bij Kwartelenmarkt 11. Dit is een plek die sinds oudsher verbonden is geweest met voeding. Van de veertiende eeuw tot na de middeleeuwen werden hier – de naam zegt het al – kwartels verhandeld. En in de eerste helft van de negentiende eeuw stond aan dit plein een molen die gebruikt werd om graan en peper te malen.

Ik vertel u dit omdat we bij Kwartelenmarkt 11 op een eigentijdse manier aanhaken op regionale agrarische en culinaire tradities. Als het even kan halen we producten voor onze gerechten bij telers, slagers en bakkers hier uit de buurt. Omdat wij trots zijn op de producten die deze regio voortbrengt. Want juist wat je van dichtbij haalt, is vers en daarmee het lekkerst.

Bij Kwartelenmarkt 11 houden we van lokaal en traditioneel – waar zie je nog een boterzachte kropsla op het menu staan? – maar dat wil niet zeggen dat wij precies zo koken zoals onze grootmoeders dat deden. Ik mag mijn ervaring in de Indonesische en Japanse keuken graag gebruiken om een andere draai te geven aan het beste van Noord-Limburgse bodem. Ik zou zeggen: laat u verrassen. En geef gerust aan waar u niet of juist wel van houdt, dan houden we daar vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening mee.

Want behalve aan ons menu en aan het creëren van een huiselijke sfeer besteden we veel aandacht aan onze gasten, aan u dus. Ons team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Kwartelenmarkt 11 staat voor een avond gastronomisch genieten van vooral lokale seizoensproducten in een warme sfeer en voor een eerlijke prijs.

Roel Welles
Patron Cuisinier