Verjaardagscadeau meneer Zuurbier
20-10-2018

Trouwe VVV-supporter meneer Zuurbier is 82 jaar geworden. Reden voor dochter Marian om hem eens fijn in het zonnetje te zetten. Ruim 40 jaar zit meneer Zuurbier op de Z-tribune, maar morgen neemt hij plaats op de eretribune, dankzij Fanclub D’n Twellefde Man en de sponsoring van Marian en haar gezin.

Wij wensen meneer Zuurbier een geweldige middag en hopen dat hij nog lang mag blijven genieten van zijn VVV.

Wil jij ook iemand verrassen met een middagje of avondje uit, inclusief een hapje en drankje (na afloop in het spelershome en het Lindeboom Voetbalcafé)? Neem dan contact op met Fanclub D’n Twellefde Man via info@fanclub-vvv.nl