Vuurwerk

Bekerwedstrijd VVV - Den Bosch

Bekerwedstrijd VVV - Den Bosch

Na de 0-13 nederlaag tegen Ajax was er bij de supporters verslagenheid, teleurstelling en frustratie bij de supporters van onze club. Social media ontplofte, en zelfs filmpjes waarbij de seizoenkaart in de vuilnisbak gingen, deden de ronde.

Hoe anders was dit daags erna. De nederlaag deed nog steeds pijn, maar werd snel in perspectief geplaats. Verslagenheid maakte plaats voor weerbaarheid. En daarop aansluitend, was er een groep supporters die het initiatief nam om richting de eerstvolgende wedstrijd een actie te starten om de ploeg te steunen, en te laten zien dat de supporters achter het team blijven staan.

Dit moest snel gebeuren, want inmiddels was het al zondag, en de eerstvolgende (beker)wedstrijd stond dinsdag alweer op het programma. Het besluit was snel genomen. Een doek dat 90 minuten gehesen zou worden, en zoveel mogelijk personen optrommelen om dinsdag aanwezig te zijn.

Via-via werden de benodigde zaken geregeld. Een loods om in te werken werd, op korte termijn, ter beschikking gesteld door een welwillende supporter (waarvoor onze dank), En op maandag werden allerlei andere zaken ‘geregeld’. Vanaf 11.00 waren deze mannen daar al mee bezig. Rond 15:30 verzamelde een groepje zich in de loods, en werd er gewerkt aan het doek. Dinsdagmiddag werd dit op zijn plek gehangen op de O-tribune, en daar was het gedurende de hele wedstrijd mooi zichtbaar.

Rond kwart over 5 begonnen de supporters zich te verzamelen bij de Koel, waarbij gezegd moet worden; men hield zich prima alle Covid-19 regels. Vervolgens ging deze groep (met supporters van allerlei verschillende groeperingen/geledingen), richting de ingang van het stadion. De wedstrijdvoorbereiding werd even onderbroken, en spelers en staf kwamen naar buiten. Op dat moment veranderde de ingang in een prachtig decor van Fakkels en Vlaggen.

Mooi om te zien hoe de omslag van zaterdag naar zondag ging, en welke inzet er vervolgens gedaan is om dit op korte termijn te regelen. Respect!

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten