Dbovvv

Den Bosch - VVV

Daar gaan we weer….. verplichte bus combi…. Gevolg; er haken meer en meer mensen af. Het feit dat je praktisch uitgeschakeld bent om nog een play-off plek te halen zal daar ook van invloed op zijn. Er gaat dan ook welgeteld 1 bus naar DB. Een kleine 50 personen nemen de moeite om af te reizen naar deze wedstrijd.

Lekker zonnetje op het uitvak. Broodje frikandel en een pilsje in de hand, wat wil je nog meer. Nou wat te denken van een leuke pot voetbal. Die blijft vandaag helaas achterwege. Ook op het veld lijkt hetzelfde zonnetje en nergens meer voor voetballen -instelling overgeslagen. We zijn vandaag dan ook snel klaar met het verslag…. Er is gewoon niets te melden. Na 2x 45 minuten en 15 minuten pauze hebben we een schot op doel gezien van Venema. (nb het kan zijn dat ik iets gemist heb, aangezien de wedstrijd niet uitnodigde om constant op te letten).

Snel terug naar Venlo. Snel vergeten. Het lijkt erop dat de spreekwoordelijke nachtkaars aangestoken is, en de vraag is of de rest van het seizoen die kaars op deze manier uitgaat. En dat met ook nog eens twee uitwedstrijden tegen die verschrikkelijke Jong-teams op het programma.

We laten het hier even bij. Vrijdag ADO.

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten