Feyenoord

Feyenoord - VVV

VVV Venlo speelt vandaag de wedstrijd tegen Feyenoord. De insteek vooraf is duidelijk. De focus en belangen liggen toch vooral niet in deze wedstrijd, maar die van komende dinsdag tegen Sparta. Kleine pijntjes en licht geblesseerden wordt geen risico mee genomen. Daar kunnen we begrip voor opbrengen. De wedstrijd begint van beide zijdes gezapig, en eigenlijk gebeurd er niets de eerste 15 minuten. Tot er een Feyenoorder op de grond ligt. Shabani die op het punt staat de bal te onderscheppen, stopt met voetballen. Feyenoord speelt door, de bal komt bij Pacho, die zit er helemaal naast, en uit het niets is het ineens 1-0. Een corner verder en de volgende ligt ook alweer in het netje. Op het veld lijkt de wedstrijd er ook niet echt toe te doen. En zo wordt ook de derde treffer van Feyenoord ingeleid door VVV zelf. Het inleidende stukje is al geschreven, en het drukke programma leidt er ook bij de schrijver dezes ook toe dat de kleine pijntjes in de vingers te voelen zijn. In de voorbereiding op de wedstrijd tegen Sparta, is de planning al om tijdig te stoppen met verslaggeven. Na rust gebeurd er weer niet veel, totdat de bal weer panklaar door een VVV-er neergelegd wordt voor Feyenoord. 4-0. Daar komt het grote wisselmoment. Er gaan 3 VVV-ers uit, en ook de schrijver van deze verslagen wordt vanaf nu gespaard voor de belangrijke wedstrijd van dinsdag.

De ‘wedstrijd’ duurt nog even. Maar net als een groot deel van de VVV-ers vandaag haken wij even af. Tot dinsdag. Nieuwe ronde, Nieuwe kansen, en vooral grote belangen.

#HomeDaysVenlo

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten