Volendam

Geen busreis Volendam - VVV

Verplichte buscombi Volendam

In navolging van de verplichte buscombi die de supporters van VVV-Venlo opgelegd zijn, hebben wij als bestuur van ‘Fanclub d’n Twellefde Man’ besloten dat er geen busreis naar Volendam georganiseerd gaat worden.

Het opleggen van een buscombi voor onze supporters voor deze wedstrijd is ons inziens buitenproportioneel, en is opgelegd zonder enige voorgeschiedenis waarop deze bus-combi gerechtvaardigd zou zijn. In de jaren voor de promotie zijn onze supporters vele malen zonder problemen naar Volendam afgereisd, zonder verplichtingen rondom deze wedstrijd. Kijkend naar andere BVO's, zien wij zelfs dat deze vaak met veel grotere supportersgroepen richting Volendam afreizen zonder (bus)-combi’s.
Wij keuren deze beslissing van Gemeente Edam-Volendam dan ook ten zeerste af.

Door deze, onbegrijpelijke, maatregel wordt een deel van onze supporters benadeeld (zij die wel uitwedstrijden bezoeken, maar niet met de bus willen reizen). Wij staan als supportersgroep samen achter ons team, en kunnen dus ook niet accepteren dat een verplichte bus-combi, die nergens op gebaseerd is, een deel van onze supporters terzijde schuift.

De corona-tijd waarbij er getreurd werd om de afwezigheid van supporters lijkt alweer achter ons. De afgelopen weken hebben de supporters van VVV-Venlo laten zien wat het is om als een blok 90 minuten achter het team te staan. Zo staan wij, in dit geval, nu ook als een blok achter elkaar;

Samen of niet.

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten