Bus

Informatie busreizen

Zoals al eerder bekend gemaakt is een van de doelen van de supportersvereniging om de busreizen naar uitwedstrijden zo goedkoop mogelijk te maken. Op deze manier hopen we nog meer support te krijgen bij uitwedstrijden van VVV-Venlo.De doelstelling die we ons voor dit seizoen daarbij gesteld hebben is:

ELKE wedstrijd (ONGEACHT DE AFSTAND), de prijs van het busticket op ZES (!!!) euro te zetten voor leden van ‘Fancub d’n Twellefde Man’. Niet leden betalen voor een busticket minimaal 12 euro.Let op: deze prijzen zijn exclusief het entree kaartje voor de wedstrijd.

Nb. Onze berekeningen voor komend seizoen zijn gebaseerd op een bepaalde busbezetting per bus over alle 19 uitwedstrijden van dit seizoen. Een berekening die in een ‘normaal’ seizoen volgens ons te realiseren zijn. Mochten er door de huidige corona-maatregelen deze aantallen niet te realiseren zijn, kan het zijn dat we gedurende het seizoen de prijs van het busticket nog iets aanpassen.

Datzelfde geldt natuurlijk ook andersom. Hogere busbezetting zal ervoor zorgen dat we mogelijkheden hebben om busprijzen te verlagen of acties te doen rondom specifieke wedstrijden. De eerste awayday sinds bijna ANDERHALF jaar komt eraan. Wij als supportersvereniging vinden natuurlijk dat we bij die wedstrijd wat extra’s moeten doen. Let daarom binnenkort op de aankondigingen voor de eerste uitwedstrijd tegen Top Oss.

Het is duidelijk: als supporter van VVV-Venlo, mag de prijs van het busticket geen reden meer zijn om niet naar een uitwedstrijd te gaan, zeker niet als je ook nog eens lid bent van ‘Fanclub d’n Twellefde Man’.

Nog geen lid, en toch af en toe eens mee naar een uitwedstrijd (vergeet niet, er kunnen ook verplichte buscombi’s komen), meld je dan aan als lid bij ‘Fanclub d’n Twellefde Man’ (je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?)

Dit kan door een mailtje te sturen naar: info@fanclubvvv.nl

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten