Header eeuwiglicht

Voor wie schijnt jouw #eeuwiglicht ?

Tijdens de wedstrijd PSV-VVV, zal de supportersvereniging van PSV een herdenkingsavond organiseren. Een avond die in het teken staat van het afgelopen jaar. Het jaar 2020 is voor velen een emotioneel jaar geworden, een jaar waarin we zoveel niet mochten. Geen familie bezoeken, en niet naar onze geliefde club. Sommigen onder ons hebben zelfs één of meerdere dierbaren verloren. Om onze dierbaren een symbolisch stadionbezoek te geven, wordt dus deze herdenkingsavond georganiseerd.

Daar kan het uitvak en de VVV supporters natuurlijk niet bij achterblijven. De supportersvereniging van PSV geeft jullie daarvoor de kans, door een lichtje te laten branden in het uitvak, tijdens de wedstrijd PSV-VVV. Een candle-bag lampje voor deze actie kost 2,50 Euro. Hoe meedoen, en meer info over deze actie is te vinden op: www.supver-psv.nl/eeuwiglicht

Bij het kiezen van waar je jouw lichtje wil laten branden, kies je bij de selectie ‘in welk vak’ het bezoekers-vak. Laten we zorgen dat naast de tribunes voor de thuissupporters ook het uitvak oplicht met lichtjes.

Wij als Fanclub d’n Twellefde Man steunen deze actie en zullen namens onze leden, 100 lichtjes aan laten steken in het uitvak.

#eeuwiglicht

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten