Beejjan

Supportershome

Supportershome

In het Supportershome ‘Beej Jan’ kunnen alle supporters terecht voor- en na de thuiswedstrijden van VVV-Venlo. Het supportershome wordt beheerd door ‘Fanclub d’n Twellefde Man’, en bemand door vrijwilligers van de Fanclub. Het is dus met recht een supportershome door en voor supporters.

Voor de wedstrijd bespreken wat de opstellingen zijn, wat de verwachtingen zijn met je vrienden of andere supporters. Of na de wedstrijd bespreken wat er allemaal goed en fout was? Dat doe je onder genot van een drankje (alcoholisch of niet), natuurlijk ‘Beej Jan’

De naam ‘Beej Jan’ verwijst naar 2 iconen in de clubhistorie van VVV-Venlo. Voetballer Jan Klaassens, en voormalig beheerder van het supportershome Jan Sanders. Beiden hebben in hun ‘functie’ veel betekent voor de Geel-Zwarten, zowel op als naast het veld, en worden met recht met hun naam gelinkt aan het nieuwe supporters cafe.

De supportersvereniging zal het supportershome bemannen zonder winstbelang. Alle inkomsten zullen gerelateerd worden aan supporters gelieerde activiteiten (busreizen/sfeeracties/overige activiteiten).

Club van 50

VOORDELEN LIDMAATSCHAP:

  • 10 procent korting op merchandisingartikelen in het FanCentre (Fanshop), met uitzondering van 'Masita' wedstrijdkleding
  • Een jaarlijkse feestavond
  • Altijd tegen kostprijs (minimaal € 5,- korting!) met de bus mee naar uitwedstrijden
  • Toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten