Header2

Word lid!

Word lid van fanclub D'n twellefde man

Iedereen kan lid worden van Fanclub d’n Twellefde Man. En zeg nu zelf; wie wil er nu geen lid zijn van de officiele fanclub van VVV. Met korting afreizen naar Nederlands grootste en mooiste stadions, feestavonden en andere voordeeltjes. Lid worden van D’n Twellefde Man kost slechts € 15,-- per verenigingsjaar (01/07 tot en met 30/6). Wordt nu dus lid en profiteer van de volgende voordelen:

• Jaarlijkse feestavond
  • Spotgoedkope busreizen
  • Extraatjes (geen garantie op een jaarlijks extraatje, maar dat is wel ons streven)
  • toegang tot de door de Fanclub georganiseerde activiteiten.

Lid worden kan door middel van het sturen van een mailtje naar info@fanclub-vvv.nl. Je krijgt van ons dan een reply met de vraag om de benodigde gegevens die wij nodig hebben om jou in te schrijven als lid.

Als jij ervoor kiest om een doorlopend lidmaatschap af te sluiten, kan dit op elk gewenst moment opgezegd worden. Opzegging is mogelijk door een mail te sturen naar info@fanclub-vvv.nl

Er is geen opzegtermijn, en wij accepteren zelfs (binnen de rechtsgeldige storneringsperiode van 8 weken) een terugboeking van het lidmaatschap. Wordt het lopende lidmaatschap opgezegd na deze termijn, wordt de contributie niet meer gerestitueerd en blijft men lid tot einde van het lopende verenigingsjaar (30/6).

Je ziet het: wij doen niet zo moeilijk. Dus wordt lid en steun de supportersvereniging en je eigen portemonnee, want je bent bijna gek als je geen lid wordt !

Foto2

Club van 50